Menneske bag

Som ofte set med denne type virksomheder, er der tale om en familiedrevet virksomhed, med ægteparet Nicolas Dahl Wulf og Benedikte Dahl Wulf samt Casper Jens Wulf i spidsen.


Bestyrelsesformand for flere af virksomhederne i gruppen er læge

Hans Christian Olsen Wulf.

Hvordan en respekteret læge kan stå på mål for de ting, der foregår i Dahl Wulf gruppen, ville vi gerne vide, men Hans Christian Olsen Wulf har ikke besvaret vores skriftlige henvendelser.


Her fremgår mere om folkene bag, hvis du skulle få lyst til at spørge dem om, hvordan deres moral kan holde til at behandle børnefamilier på den måde:


"Greed is not a financial issue. It's a heart issue."

- Andy Stanley

Selskaberne bag

Dahl Wulf gruppen består af en længere række selskaber.

Hvorfor det skulle være nødvendigt at gøre sig besværet med at etablere 6 selskaber, når man kun ombygger omkring 3 ejendomme om året, kan nok undre de fleste hæderlige mennesker.


Selskabskonstruktionen anvendes til, at et selskab ejer ejendommene og tjener pengene, alt imens selskabernes ejer efterfølgende hævder, at det er et andet selskab (uden penge), der er ansvarligt.

Endvidere flyttes optjente penge ud af selskaberne, efter der er rettet henvendelse vedrørende fejl, mangler og ulovligheder.


Vores ejendom blev købt, ombygget og solgt i erhvervsøjemed af selskabet Dahl Wulf A/S (CVR: 32933505).

De nægter dog at tage ansvar for deres byggeri, alt imens de ikke har fremlagt et eneste dokument, der understøtter påstanden om, at de ikke skulle være ansvarlige.


Umiddelbart efter Dansk Boligforsikring og vores familie rettede henvendelse til Dahl Wulf A/S angående fejl og mangler, valgte folkene bag at starte de to nye selskaber, Dahl Wulf Ejendomme A/S (CVR: 38765507) og GTR APS (CVR: 39094096).

Herefter er aktiviteterne i Dahl Wulf A/S stoppet, så køb, ombygning og salg af ejendomme fremover foregår via Dahl Wulf Ejendomme A/S.

Samtidigt er Dahl Wulf A/S (ifølge deres årsregnskaber) blevet tømt for penge via ordinære og ekstra-ordinære udlodninger, hvilket ses her: Årsrapporter.


Som det fremgår af CVR, er ovenstående 4 selskaber alle ejet af moderselskabet Nicca Invest APS (CVR: 37082716), der ejes af Nicolas Dahl Wulf og Casper Jens Wulf.


Med dette link til CVR er det muligt at holde øje med konkurser, eller om der åbnes nye selskaber af folkene bag Dahl Wulf


Ejendomme under ombygning

Herunder listen af ejendomme som Dahl Wulf gruppen ejer og som må forventes at komme til salg i fremtiden*

  • Mosevej 2, 2840 Holte
  • Bernstorfflunds Alle 37, 2920 Charlottenlund


* Listen vil løbende blive holdt opdateret og senere vil komplet liste over tidligere ombyggede ejendomme blive tilføjet

Copyright © All Rights Reserved

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger. Cookies bruges ikke til statistik eller målretning af annoncering. Informationer deles ikke med tredjepart. (link til privatlivspolitik med nærmere information)

Læs mere
OK